over ons

Floret Trading B.V. is een internationale distributeur van kwalitatieve voedingsmiddelen. Zo hebben wij diverse bekende merken uit Turkije in ons assortiment. Daarnaast zijn wij ook de exclusieve distributeur van het bekende schoonmaakmiddel Dasty in Duitsland en Oostenrijk. Ook zijn wij in 2020 begonnen met het merk Yascha, waarmee we ons richten op glutenvrije en biologische producten. 

Ons bedrijf is opgericht in Rotterdam in 2001 en het is nog steeds een familiebedrijf. Onze producten worden naast Nederland ook in Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Polen en de Scandinavische landen verkocht.

De missie van Floret Trading is het opbouwen van een stabiele en betrouwbare relatie met onze klanten in zowel lokale als etnische markten. Als organisatie zijn wij constant op zoek naar betrouwbare en kwalitatieve leveranciers en klanten. Het streven is om zich te blijven onderscheiden van concurrenten door enkel producten van hoge kwaliteit aan te bieden.

Zo is Floret Trading distributeur van merken die in Turkije niet meer weg te denken zijn. Daar behoren de A-merken zoals Kurukahveci Mehmet Efendi, Komili, Kırlangıç, Olca, PeReJa en Haşiroğlu bij. Daarnaast zijn wij sinds 2014 distributeur van het Italiaanse merk Dasty in Duitsland en Oostenrijk.

Op basis van een stabiele en duurzame relatie met onze fabrikanten, handelspartners en collega’s, hebben we als doel om onszelf te onderscheiden met een internationaal standaard en werkethiek naar onze klanten toe. Het hebben van vertrouwen en klantgerichtheid is erg belangrijk voor ons.

 

ons team
cuma

Michel Floret

Directeur

mazlum

Mazlum Floret

Business development manager

ilker

Ilker Dalda

Sales manager

musa

Musa Ocakdan

Vertegenwoordiger in duitsland

Foto Emel Su Over ons (1)

Emel Su

Business Development Manager Duitsland / Oostenrijk

Domo

Dominik Moric

Magazijnverantwoordelijke